Mihri Aşk Gelinlikten Adıyamana Dev Yenilik !

26 Nisan 2024 Cuma
Mihri Aşk Gelinlikten Adıyamana Dev Yenilik !

Mihri Aşk Gelinlik Kahta'da bir ilke imza atarak aynı mekanda Kuaför, Gelinliğin yanı sıra şimdi Kapalı çekim platosunu da aynı mekanda birleştirdi. Böylece gelin ve damatlar aynı mekan içerisinde tüm hizmetleri karşılanacak. Diğer yandan dış mekan platolarının ağır giriş ücretleri çiftleri zorlarken Mihri Aşkta kapalı plato tamamen ücretsizdir. Kapalı plato yani ismiyle ''Plato Aşk'' toplam 800 metre kare alana kurulmuş dev çekim platosudur. Plato Mihri Aşkın bodrumunda olup, çiftler bu mekanda dilediğince fotoğraf çekebilir en özel günlerini ölümsüzleştirir. Plato Aşk'ta 30'dan fazla çekim konsepti bulunmaktadır. Bir düğün albümü için gerekli tüm konseptler bulunur ve tüm konseptler o yılın trendine göre sürekli güncelleniyor.

Bu dev proje siz değerli Adıyaman halkının hizmetine ücretsiz sunulmuştur. Bu hizmetten yararlanmak için sadece Mihri Aşk gelinlikten gelinlik kiralamanız yeterlidir. Birbirinden güzel gelinlik modelleri ile Adıyaman'ın Kahta ilçesinde hizmet veren marka tüm ürünlerini ithal olarak yurt dışından getirmektedir. Böylesine üstün hizmet veren marka Kahta halkı için bir ayrıcalıktır. Üstelik kullanılan makyaj malzemeleri de yine alanında en marka ürünler olup sektörde kalite algısını çok ayrı bir yere taşımıştır. Son zamanlar da ünlü isimlerle çalışan ''Tolgahan Karataş'' Mihri Aşkta Makeup ekibiyle çalışmış ve değerli hünerlerini markayla taşımıştır. Alanında uzman olan ünlü makyaj sanatçısı Hande Yener, Demet Akalın, Simge, Sevcan Yaşar gibi pek çok ünlü ismin Makeup Sanatçısıdır.

Makyaj bölümüne çok önem veren marka ipek kirpik konusuna da değinmiş olup, gerçek kıl köklerinden yapılma Mihri Aşk Kirpiklerini piyasaya sürmüştür. Trendyol ve Hepsiburada gibi trend alış veriş sitelerinde satışta olan ürün şuan için Mihri Aşk gelinlilerine yine ücretsiz olarak sunulmuştur. Kahta halkına yenilikleri buluşturan marka her alanda kendini yenilemeyi ve kalite standartlarını artırmayı kendine hedef edinmiştir.

Bunun yanı sıra gelin odası, gelin cafe, gelinler kış bahçesi gibi gelin odaklı çalışan marka gelinlilerin bu en özel gününde her türlü stres ve sıkıntıdan kurtarmak adına her türlü kolaylık ve konforu gelin adaylarına sunmuştur. Tüm bu hizmetler Adıyaman halkını memnun etmiş olmalı ki Mihri Aşk sadece Ramazan Bayramı boyunca 120 geline hizmet vererek kırılması zor olan bir rekora da imza atmıştır.

Tüm hizmetlerin yanı sıra Mihri Aşk çiftleri mağaza dışında da düşünmüş olmalı ki yeni çıkarmış olduğu ''Mihri Aşk'' uygulaması ile beraber çiftler evlerinde rahatça albüme girecek olan fotoğrafları seçebilmektedir. Ayrıca albümde yer alan almayan tüm fotoğrafları da telefonuna indirebilmektedir. Böylesine kolaylıklarla ve konfor ortamıyla dolu olan marka yeni evlenecek çiftler için kesinlikle bakılmaya ve gezilmeye değerdir. Tüm ilkeleri ve yenilikleri kendi çatısı altında bulunduran markayı gezdik gördük onayladık çiftler adına teşekkürü bir borç biliyoruz. teşekkürler Mihri Aşk iyi ki varsın !

Genç Girişimci Kadın Meral Tanyıldız

Genç Girişimci Kadın Meral Tanyıldız